Wiebe & Dave Scheffer - Geuze

Wiebe en Dave ByBiSc 33 768x512

Na het eerste kennismakingsgesprek waren we gelijk overtuigd, Frederiek zou onze weddingplanner worden!

We hebben vele afspraken gehad waarbij we de bruiloft tot in de puntjes hebben besproken en vastgelegd. Tijdens dit intensieve traject regelde Frederiek de draaiboeken, de to-do lijsten, had tips met betrekking tot drukkers, fotografen, bloemisten etc. Er is erg goed geluisterd naar onze wensen, met ons mee gedacht en niets was te veel. Ze heeft ons niet alleen werk uit handen genomen, maar ook gezorgd dat wij een prachtige bruiloft hadden op Slot Moermond te Renesse.

Onze bruiloft had een chique tintje met dresscode, we wilden vooral dat de ceremonie in de Ridderzaal goed en strak geregeld zou zijn, met klassieke muziek en alles op een bepaalde tijd. Frederiek heeft ook de styling verzorgd, hierdoor was de zaal prachtig gestyled met op iedere stoel een zakdoekje, die zeker nodig was! Na de ceremonie champagne en een petit-four om te toosten, opgevolgd door een borrel met heerlijke hapjes en drankjes. Ondertussen werd de Ridderzaal omgebouwd tot een prachtige diner-ruimte met drie grote ronde tafels. Een hele mooie styling met lange witte tafelkleden, bloemen, kaarsen, gepersonaliseerde menukaarten, zijde linten, een heel chique geheel!

Na het diner koffie met friandises en een glas whisky/cognac met sigaar in de rookkamer die was omgetoverd tot een gentlemens club. Tijdens de feestavond kwam niemand wat te kort, alle drank en hapjes werden de hele avond uitgeserveerd. Dit werd allemaal in goede banen geleid onder leiding van Frederiek.

Door het goede en intieme contact wat we met elkaar hadden is er een goede vriendschap ontstaan tussen Frederiek, haar man en ons.

Bijzonder veel dank voor onze weddingplanner Frederiek Klop!

Deel via: