Hoelang van tevoren moeten we beginnen met het plannen van de bruiloft?

Dit is lastig te zeggen en hangt geheel af van jullie wensen. Een grote bruiloft heeft vanzelfsprekend meer tijd nodig qua organisatie, dan een kleinere, intieme bruiloft. Gemiddeld genomen is het verstandig om 9-12 maanden van tevoren te beginnen met oriënteren, zodat je er redelijk zeker van kunt zijn dat de locatie en leveranciers die je graag zou willen inschakelen nog beschikbaar zijn. Daarnaast is het fijn om ruim te tijd te nemen, zodat je geen stress ervaart in aanloop naar de bruiloft.
Meer info over mijn werkwijze

Kun je ook styling verzorgen?

Met het doorvoeren van een stijl of thema op jullie bruiloft creëer je eenheid en rust. Deze stijl kan worden doorgevoerd in alle aspecten van de bruiloft, kies voor een ontworpen huwelijkslogo wat terugkomt in al het drukwerk, pas de kleur van het bloemwerk aan en kies bijvoorbeeld voor vervoer in stijl.
Als stylist adviseer ik jullie over alle mogelijkheden en help bij het inkopen of inhuren van diverse materialen. Ik weet de juiste adresjes voor jullie stijl te vinden!

Meer info over mijn diensten

Kom je alleen naar onze bruiloft?

Een bruiloft organiseren kost veel werk en tijd. Tijdens de bruiloft moet ik vaak op verschillende plekken tegelijkertijd zijn. Aangezien ik mezelf niet op kan splitsen, neem ik een assistent mee naar de bruiloft. Zo kunnen we onze aandacht verdelen en op het juiste moment op de juiste plekken tegelijk zijn.
Meer info over mijn werkwijze

Aan welke kosten moet ik denken?

Dit is moeilijk te zeggen en hangt af van de precieze werkzaamheden die jullie aan mij uit willen besteden. Als jullie alleen een weddingconsult willen, kost dit vanzelfsprekend een stuk minder dan het organiseren van jullie bruiloft van A tot Z.
Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust contact op!
Contact

Wat vertellen andere bruidsparen over mij?

Bruidsparen die jullie voorgingen, kunnen het beste vertellen wat hun ervaringen waren. Daarom kun je een aantal referenties lezen van anderen.
Bekijk mijn portfolio

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.