Gun jezelf het gemak van een weddingplanner!

Vaak wordt onderschat hoe tijdrovend en stressvol de organisatie van een bruiloft kan zijn. Gun jezelf een zorgeloze dag, laat de voorbereidingen over aan een ervaren weddingplanner! Ik ben gespecialiseerd in de organisatie van unieke bruiloften. Jullie als bruidspaar profiteren van een uitgebreid netwerk van leveranciers. Als jullie persoonlijke weddingplanner zal ik al jullie wensen en ideeën realiseren.

Gedurende de voorbereidingen werk ik nauw met jullie samen. Jullie worden betrokken bij alle aspecten van jullie bruiloft. Beslissingen worden altijd in onderling overleg genomen. Op de trouwdag zorg ik, samen met een assistent, ervoor dat alles perfect verloopt. Op deze manier hoeven jullie je geen zorgen te maken en kunnen jullie samen met jullie naasten genieten van de mooiste dag van jullie leven!

Zullen we eens afspreken?

mijn werkwijze

Ieder bruidspaar is uniek en heeft recht op een eigen ‘eigen’ dag. Ik streef ernaar de unieke kleuren van een bruidspaar tot uiting te laten komen op de mooiste dag van hun leven.

Om  te kunnen bepalen wat ik voor jullie zou kunnen betekenen, maak ik graag een afspraak. Tijdens deze vrijblijvende afspraak kunnen wij uitgebreid kennis met elkaar maken. Jullie wensen en ideeën met betrekking tot de bruiloft worden besproken en verwachtingen op elkaar afgestemd. Ook worden de datum, het budget en andere voor jullie belangrijke zaken besproken.

Met al deze informatie ga ik aan de slag en maak een compleet voorstel.

Na goedkeuring van het voorstel, ga ik als jullie weddingplanner van start met de organisatie van jullie droombruiloft. Er wordt een planning gemaakt, leveranciers gezocht, afspraken gemaakt, het budget wordt bewaakt en natuurlijk wordt er een uitgebreid draaiboek gemaakt om de dag soepel te laten verlopen. Tijdens de gehele voorbereidingsperiode zal ik nauw contact met jullie en de leveranciers onderhouden.

Op de grote dag zorg ik als ceremoniemeester, samen met een assistent, ervoor dat alles perfect verloopt. Op deze manier hoeven jullie je geen zorgen te maken en kunnen jullie samen met jullie naasten onbezorgd genieten van de mooiste dag van jullie leven!

Daar droom je toch van?

Full service weddingplanning

 

Jullie hebben de eerste stap gezet bij het organiseren van jullie bruiloft. De datum staat al vast, maar wat nu? Bij de zoektocht naar de diverse leveranciers zal ik jullie ondersteunen en zo alle elementen van jullie droomdag invulling geven. Hierbij kunnen jullie denken aan: locaties, bloemen, entertainment, de huwelijksnacht, trouwkleding, fotograaf, de bruidstaart, de ringen, het trouwvervoer, een videograaf, de complete styling, decoratie, het drukwerk, de catering, de give aways, de huwelijksreis en ga zo maar door.

Ook voor het bedenken van een uniek concept wat kan worden doorgevoerd in de gehele bruiloft, kunnen jullie bij bij mij terecht.

Frederiek Klop Favorites 0004 Groot

CEREMONIEMEESTERSCHAP

 

Wil je op jullie grote dag familie en vrienden niet belasten maar wel kunnen genieten van de dag? Dan is een ceremoniemeester onmisbaar!

Tijdens een eerste gesprek maken wij met elkaar kennis en inventariseer ik jullie behoeften. Alle puntjes worden nog even op de i gezet, vooraf worden de locaties bezocht en alle gemaakt afspraken met de leveranciers worden nagelopen. Daarna zorg ik voor een passend draaiboek voor jullie dag. Op de trouwdag fungeer ik als ceremoniemeester zal samen met een assistent ervoor zorgen dat alles perfect verloopt. Op deze manier hoeven jullie je geen zorgen te maken en kunnen jullie samen met jullie naasten genieten van de mooiste dag van jullie leven!

Engagement Marcel en Petra Petra en Marcel 0322 Groot

WEDDINGCONSULT

 

Een Weddingconsult biedt aanstaande bruidsparen de mogelijkheid om met een ervaren weddingplanner over de bruiloft van gedachte te wisselen. Dit is een uniek concept voor bruidsparen die zelf hun bruiloft willen organiseren, maar wel advies willen van een professional.

Tijdens een Weddingconsult kunnen jullie gedurende een 2 uur durend gesprek alles vragen over jullie bruiloft. Dit consult kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Jullie hebben de mogelijkheid de grote dag met een weddingplanner te bespreken. Als weddingplanner zal ik jullie uitgebreid adviseren. Daarnaast denken ik graag met jullie mee over een passend concept.

Na het Weddingconsult ontvangen jullie binnen een week een uitgebreid verslag met de adviezen voor jullie bruiloft.

Bruiloft Maarten en Frederiek Favorieten 0498 Groot

STYLING

Als je op bijvoorbeeld Pinterest de mooiste styling ideeën hebt opgedaan, wil je die natuurlijk het liefste terug zien op jullie grootste dag. Met het doorvoeren van een stijl of thema op jullie bruiloft creëer je eenheid en rust. Deze stijl kan worden doorgevoerd in alle aspecten van de bruiloft, kies voor een ontworpen huwelijkslogo wat terugkomt in al het drukwerk, pas de kleur van het bloemwerk aan en kies bijvoorbeeld voor vervoer in stijl.
Als stylist adviseer ik jullie over alle mogelijkheden en help bij het inkopen of inhuren van diverse materialen. Ik weet de juiste adresjes voor jullie stijl te vinden!

KerkNaaldwijk 29
KerkNaaldwijk 62
Shoot BBB 19
Frederiek Klop Favorites 0001 Groot
Frederiek Klop Favorites 0005 Groot
FM2 108 Groot
Tafels
Frederiek Klop Favorites 0003 Groot