Thijs en Judy

Thijs Judy Selectie 36 300x200

Wij kunnen wel zeggen dat onze bruiloft een groot succes was dankzij Frederiek. Wij leerden Frederiek kennen als een lieve, maar zeer professionele weddingplanner tijdens het kennismakingsgesprek dat zij met ieder bruidspaar voert. Wat ons betreft voelde dit meteen goed. Frederiek liet ons heel erg nadenken over hoe wij onze dag voor ons zagen. Zij stelde precies de goede vragen en gaf zo nu en dan tips, enthousiasmeerde of remde juist af. 
Door de begeleiding van Frederiek hebben wij heel relaxte voorbereidingen gehad. Op de dag zelf merkte wij nog weer extra dat het hebben van een professionele ceremoniemeester zo'n aanvulling is. Alles was tot in de puntjes voorbereid en verzorgd. Onvoorziene dingen, die je op zo'n dag nu eenmaal altijd hebt, werden perfect opgepakt. Wij hebben ons op onze dag geen seconde zorgen gemaakt of op de klok gekeken.
Ook van alle leveranciers en gasten hebben wij alleen maar positieve reacties ontvangen. De mooiste is misschien wel van een gast die vertelde dat ze dacht dat Frederiek een vriendin van ons was en zo onder de indruk van haar was. Dit laat zien dat zij echt professioneel is, maar tegelijkertijd heel warm en betrokken.

 

Deel via: