Sander & Daphne van Driel

2014 06 27 DS 207 e1438110090110

Op Trouwbeurs Delft maakten wij kennis met Frederiek. Deze interessante beurs wordt door Frederiek georganiseerd. De kwaliteit hiervan overtuigde ons van haar organisatorisch kunnen.
Na kort mailcontact is Frederiek bij ons thuis op bezoek geweest. De klik was er vrijwel meteen en wij hadden al snel besloten Frederiek in te huren als onze ceremoniemeester.

Frederiek heeft vanaf dag 1 veel interesse getoond en ons ondersteund in het voorbereiden van onze dag. Zij heeft ons voorzien van handige tips over taartleveranciers, fotografen, aankleding enzovoorts. Daarnaast hield ze ons met duidelijk contact aan de planning en was ook altijd zeer geïnteresseerd in onze voortgang en ontwikkelingen.

Op de grote dag heeft Frederiek alles vanaf het aankleden totdat wij naar het hotel gingen geregeld. Zelfs in het hotel ging haar service nog verder. Zij heeft gezorgd voor onze gasten, wist het voor elkaar te krijgen om iedereen op de juiste plekken aanwezig te krijgen en maakte de versieringen op onze locatie precies zoals wij het voor ogen hadden. Frederiek bewoog zich op de achtergrond maar in de momenten van bewust contact hebben wij veel lol gehad.

Wij wilden voor onze bruiloft veel zelf regelen en maken. We hebben bewust gekozen voor het ceremoniemeesterschap. Wij willen iedereen aanraden om geen familie/vrienden deze belastende taak te geven. Een professional als Frederiek die met oog voor detail, zorg voor haar werk, uiterste precisie en onuitputbare gastvrijheid te werk gaat, kan je deze taak ten volste toevertrouwen.

Onze dag was onvergetelijk, mede door de steun van Frederiek. Wanneer wij niet alles zelf wilden regelen, hadden wij haar zeker als weddingplanner ingeschakeld.

Deel via: