Ricardo & Larissa Reijsmeijer

rl 3 e1446627664364

Keep calm and hire a weddingplanner!

Na maanden van voorbereiding brak onze grote dag eindelijk aan: 10 juli 2015. Het werd een onvergetelijke dag – voor ons, maar ook zeker voor onze gasten. Een jaar eerder mochten wij zelf aanwezig zijn op de bruiloft van Frederiek en Maarten. Hun trouwdag was tot in de kleinste details verzorgd en juist die persoonlijke touch maakte het zo speciaal. We raakten geïnspireerd en wisten: Frederiek is de weddingplanner en ceremoniemeester die we zoeken.

Een familielid of goede vriend behoorde niet tot de opties, omdat we het belangrijk vonden dat ook deze persoon volop van de dag zou kunnen genieten. Als ceremoniemeester moest hij of zij anders vanwege onze uitgebreide en specifieke ideeën op allerlei plaatsen aanwezig zijn, behalve daar waar het allemaal om zou draaien. Bovendien wilden we graag iemand met vakkennis die doortastend kon handelen, iemand aan wie we met alle vertrouwen de touwtjes uit handen konden geven.

Frederiek bleek inderdaad de juiste keuze; op onze trouwdag was alles perfect geregeld.  De styling van de ceremoniële ruimte en de eet- en feestzaal was geheel naar onze smaak. Onze kleuren kobaltblauw en fuchsia roze zagen we overal in terug. En ’s avonds had Frederiek langs het wandelpad eigenhandig alle kaarsjes aangestoken. Al die kleine extraatjes maakten onze dag tot een prachtig geheel.

Vanwege het geld hoef je het zeker niet te laten, want Frederiek regelt gemakkelijk korting bij leveranciers en helpt mee bij het onderhandelen.

Kortom, je dag wordt zoveel mooier en completer met Frederiek als je weddingplanner!

Deel via: