Pieter en Sanne

621999 2262576541591 1746082393 o e1434016309310 1

"Wij zijn 14 juli 2012 in Zweden getrouwd. Uiteraard goed gekeken naar welke documenten nodig zijn, welke instanties stempeltjes moeten zetten en niet onbelangrijk hoe we het huwelijk in Nederland konden laten registreren. Leek niet echt moeilijk, dus ondanks dat wij Frederiek al jaren kennen, leek ons een weddingplanner een beetje “over kill”.  Wij weten nu dat dit absoluut niet het geval is! Wat makkelijk leek op papier is een zoektocht van maanden geweest en heeft ons uren aan telefoon gesprekken gekost. Notarissen, overheidsinstanties, ambassades, alles moesten we uitzoeken. Een bekend spreekwoord is: opnieuw het wiel uitvinden… Nou dat hebben we gedaan. Inmiddels weten we dat weddingplanners de gebaande paden kennen en dit perfect voor je kunnen organiseren.

Los van het papierwerk gingen de voorbereidingen prima. Iedereen wist waar en wanneer ze in Zweden moesten zijn. Eenmaal in Zweden moesten we toch nog wel enorm veel regelen: documenten ophalen, laatste zaken regelen met de DJ, fotograaf, catering, dominee, locatie. Dit alles heeft geleid tot zeer stressvolle dagen in de aanloop naar de bruiloft. niet echt fijn als je dat allemaal zelf moet regelen. Op weg naar een mogelijke fotolocatie moest ik dan ook wel aan mijn (inmiddels) vrouw toegeven dat een weddingplanner geen overbodige luxe zou zijn geweest! Niet alleen voor ons, maar ook voor je beste vriend en (schoon)zus die heel de dag in rep en roer zijn omdat ze zo naïef waren om: “Ja leuk!” te zeggen toen we ze vroegen om ceremoniemeester te zijn.
Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat ceremoniemeester zijn erg leuk is, maar je mist wel veel van de dag en dat is jammer, want vaak zijn het zeer naaste vrienden en familie die je ook een leuke relaxte dag gunt.

Waarom hebben we dan niet gekozen voor een weddingplanner? Omdat we eigenlijk niet goed wisten wat een weddingplanner voor ons kon betekenen en we in de veronderstelling waren dat het heel erg duur zou zijn. Inmiddels weten we dat een wedding planner je met alle facetten van een bruiloft kan ondersteunen en dat dit wordt gedaan op basis van een door jouw bepaald budget. Het hoeft dus niet duurder te zijn en met de connecties van Frederiek ben je zeker van goede service en kwaliteit.
We hebben een geweldige bruiloft gehad, maar als we het nog een keer zouden doen, dan zouden we zeker een beroep doen op Frederiek. Weinig mensen zijn zo gepassioneerd als zij en je kunt er dus zeker van zijn dat ze alles tot in de puntjes regelt. Het zou ons ook een enorme hoeveelheid geregel en organisatie uit handen hebben genomen. Kortom, Frederiek is een absolute aanwinst voor je bruiloft!"

Deel via: