Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

Ieder bruidspaar is uniek en heeft recht op een eigen ‘eigen’ dag. Ik streef ernaar de unieke kleuren van een bruidspaar tot uiting te laten komen op de mooiste dag van hun leven.

Om  te kunnen bepalen wat ik voor jullie zou kunnen betekenen, maken ik graag een eerste afspraak bij jullie thuis. Tijdens deze vrijblijvende afspraak kunnen wij uitgebreid kennis met elkaar maken. Jullie wensen en ideeën met betrekking tot de bruiloft worden besproken en verwachtingen op elkaar afgestemd. Ook worden de datum, het budget en andere voor jullie belangrijke zaken besproken.

Met al deze informatie ga ik aan de slag en maak een compleet voorstel wat in een tweede afspraak gepresenteerd zal worden.

Na goedkeuring van het voorstel, ga ik als jullie weddingplanner van start met de organisatie van jullie droombruiloft. Er wordt een planning gemaakt, leveranciers gezocht, afspraken gemaakt, het budget wordt bewaakt en natuurlijk wordt er een uitgebreid draaiboek gemaakt om de dag soepel te laten verlopen. Tijdens de gehele voorbereidingsperiode zal ik nauw contact met jullie en de leveranciers onderhouden.

Op de grote dag zorg ik als ceremoniemeester, samen met een assistent, ervoor dat alles perfect verloopt. Op deze manier hoeven jullie je geen zorgen te maken en kunnen jullie samen met jullie naasten onbezorgd genieten van de mooiste dag van jullie leven!