Leveranciers

 

foto WC

 

“Samen met Frederiek hebben we in de afgelopen jaren een aantal succesvolle trouwbeurzen georganiseerd in het WestCord Hotel in Delft. Frederiek heeft zich daarbij geprofileerd als een professionele beursorganisator. De beurzen waren altijd tot in de puntjes voorbereid met daarbij behorende draaiboeken. Voor ons als hotel fijn om met iemand te werken die heel goed weet wat ze wil, en heel veel tijd en energie stopt in voorbereiding en aanwezig is van opbouw tot en met afbouw. De beurzen waren zowel organisatorische als commercieel een succes! We kijken uit naar de volgende mogelijkheid om weer samen te werken.”

Edo Garretsen | generalmanager  |  WestCord Hotel Delft

 

Moniek van Gils, bruidsfotografie“De luxe die ik heb als ik met Frederiek samen een bruiloft mag doen is dat ik ‘echt de fotograaf’ kan zijn die dag. Zonder allerlei vragen te hoeven beantwoorden of een verantwoordelijkheid voel heb voor bepaalde zaken. De weddingplanner zorgt voor alle logistieke zaken en staat klaar voor alle gasten. Het werkt voor het gehele team van leveranciers zoveel fijner als er een weddingplanner is. Een overall topper waarbij ik helemaal op kan gaan in het fotograferen van jullie mooiste dag.”

Moniek van Gils

 

Paul Smithuis
“De afgelopen jaren heb ik vaak met Frederiek samengewerkt. In de hoedanigheid als organisator van bruidsbeurs Delft heb ik haar leren kennen als een gedreven persoonlijkheid. Frederiek heeft oog voor detail en weet hoe de spreekwoordelijke puntjes op de i moeten worden gezet. Dit kwam eveneens tot uiting bij onze samenwerking gedurende een huwelijksceremonie in haar rol als weddingplanner. Haar kracht is de wensen van een bruidspaar exact te vertalen naar een sfeervol geheel. Ik kijk in alle gevallen terug op een meer dan plezierige en ontspannen samenwerking.”

Paul Smithuis

 

Landgoed Tespelduyn

 

“Op onze trouwlocatie, Landgoed Tespelduyn, hebben wij bij diverse bruiloften samengewerkt met Weddingplanner Frederiek Klop. Vanaf de 1e bruiloft was Frederiek erg te spreken over onze locatie en voor ons was het een aangename kennismaking om samen te werken met een weddingplanner. Frederiek heeft hetzelfde doel als dat wij als locatie hebben: een geweldige bruiloft verzorgen voor het bruidspaar en daarbij ook uiteraard voor alle genodigden.”

Jelle Vleugel  | Landgoed Tespelduyn

 

Marie-France Aerninck - buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand

 

 

 

“Graag maak ik je complimenten over je ontspannen, kordate en professionele wijze van werken. Prettig voor ons als leverancier maar zeker ook voor het bruidspaar en hun gasten!”

Marie-France Aerninck  |  buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand

 

Joanne Littooij - buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand

 

“ Ik heb al een aantal keren met Frederiek samen mogen werken.
In alle situaties, van mooie huwelijken, een project voor een goed doel, beurzen of haar eigen huwelijk, zijn haar ervaring en sociale vaardigheden te zien geweest.
Ze is een veelzijdige professional die zich, als er even iets tegenvalt, niet van de wijs en haar koers laat brengen. In het kort; vrolijk, vriendelijk, trouw aan haar afspraken, flexibel en stressbestendig, alles wat je nodig hebt als volwaardig trouwbranche ondernemer.”

Joanne Littooij  |  buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand