Bruidsparen

 

 

Thijs & Judy Selectie-36

Thijs & Judy – Boerderij Burgersdijk, De Lier   23 april 2016

Wij kunnen wel zeggen dat onze bruiloft een groot succes was dankzij Frederiek. Wij leerde Frederiek kennen als een lieve maar zeer professionele weddingplanner tijdens het kennismakingsgesprek dat zij met elk bruidspaar voert. Wat ons betreft voelde dit meteen goed. Frederiek liet ons heel erg nadenken over hoe wij onze dag voor ons zagen. Zij stelde precies de goede vragen en gaf zo nu en dan tips, enthousiasmeerde of remde juist af.
Door de begeleiding van Frederiek hebben wij heel relaxte voorbereidingen gehad. Op de dag zelf merkte wij nog weer extra dat het hebben van een professionele ceremoniemeester zo’n aanvulling is. Alles was tot in de puntjes voorbereid en verzorgd en onvoorziene dingen,  die je op zo’n dag nu eenmaal altijd hebt, werden perfect opgepakt. Wij hebben ons op onze dag geen seconde zorgen gemaakt of op de klok gekeken.
Ook van alle leveranciers en gasten hebben wij alleen maar positieve reacties ontvangen. De mooiste is misschien wel van een gast die vertelde dat ze dacht dat Frederiek een vriendin van ons was en zo onder de indruk van haar was. Dit laat zien dat zij echt professioneel is maar tegelijkertijd heel warm en betrokken.

 

Thijs & Judy Selectie-4

Moeder van de bruid | Thijs en Judy – De Lier   23 april 2016

Toen onze dochter vertelde dat zij gingen trouwen was ik natuurlijk heel erg blij. Aan de andere kant maakte ik mij ook zorgen omdat ik weet dat voor onze dochter alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Toen zij niet veel later vertelde dat zij Frederiek hadden gevraagd hen te helpen op hun grote dag vond ik dit een heel verstandige beslissing. 
Daarnaast vond ik het heel erg leuk dat er geen vriendin is gevraagd als ceremoniemeester, omdat ik uit ervaring weet dat je dan zelf niet echt kan genieten. 

In het proces voorafgaand aan de bruiloft zag ik mijn dochter steeds ontspannen de voorbereidingen doen. Het gaf haar een heel rustig gevoel dat Frederiek over haar schouder mee keek en beschikbaar was als er vragen waren. 
Ook op de dag zelf zorgde Frederiek ervoor dat iedereen ten volle kon genieten. Als moeder van de bruid heb ik mij geen moment druk gemaakt. Als ik maar dacht dat er iets moest gebeuren had Frederiek dit al opgepakt. 
Uiteindelijk heb ik, doordat Frederiek er was, voor 110% genoten. Ik raad nu iedereen een weddingplanner aan! 

Mariska Zwinkels | Moeder van de bruid

 

Wiebe en Dave-ByBiSc-33

Wiebe en Dave Scheffer – Geuze   17 juli 2015

Na het eerste kennismakingsgesprek waren we gelijk overtuigd, Frederiek zou onze weddingplanner worden!

We hebben vele afspraken gehad waarbij we de bruiloft tot in de puntjes hebben besproken en vastgelegd. Tijdens dit intensieve traject regelde Frederiek de draaiboeken, de to-do lijsten, had tips met betrekking tot drukkers, fotografen, bloemisten etc. Er is erg goed geluisterd naar onze wensen, met ons mee gedacht en niets was te veel. Ze heeft ons niet alleen werk uit handen genomen, maar ook gezorgd dat wij een prachtige bruiloft hadden op Slot Moermond te Renesse.

Onze bruiloft had een chique tintje met dresscode, we wilden vooral dat de ceremonie in de Ridderzaal goed en strak geregeld zou zijn, met klassieke muziek en alles op een bepaalde tijd. Frederiek heeft ook de styling verzorgd, hierdoor was de zaal prachtig gestyled met op iedere stoel een zakdoekje, die zeker nodig was! Na de ceremonie champagne en een petit-four om te toosten, opgevolgd door een borrel met heerlijke hapjes en drankjes. Ondertussen werd de Ridderzaal omgebouwd tot een prachtige diner-ruimte met drie grote ronde tafels. Een hele mooie styling met lange witte tafelkleden, bloemen, kaarsen, gepersonaliseerde menukaarten, zijde linten, een heel chique geheel!

Na het diner koffie met friandises en een glas whisky/cognac met sigaar in de rookkamer die was omgetoverd tot een gentlemens club. Tijdens de feestavond kwam niemand wat te kort, alle drank en hapjes werden de hele avond uitgeserveerd. Dit werd allemaal in goede banen geleid onder leiding van Frederiek.

Door het goede en intieme contact wat we met elkaar hadden is er een goede vriendschap ontstaan tussen Frederiek, haar man en ons.

Bijzonder veel dank voor onze weddingplanner Frederiek Klop!

 

rl 3

Ricardo en Larissa Reijsmeijer   10 juli 2015

Keep calm and hire a weddingplanner!

Na maanden van voorbereiding brak onze grote dag eindelijk aan: 10 juli 2015. Het werd een onvergetelijke dag – voor ons, maar ook zeker voor onze gasten. Een jaar eerder mochten wij zelf aanwezig zijn op de bruiloft van Frederiek en Maarten. Hun trouwdag was tot in de kleinste details verzorgd en juist die persoonlijke touch maakte het zo speciaal. We raakten geïnspireerd en wisten: Frederiek is de weddingplanner en ceremoniemeester die we zoeken.

Een familielid of goede vriend behoorde niet tot de opties, omdat we het belangrijk vonden dat ook deze persoon volop van de dag zou kunnen genieten. Als ceremoniemeester moest hij of zij anders vanwege onze uitgebreide en specifieke ideeën op allerlei plaatsen aanwezig zijn, behalve daar waar het allemaal om zou draaien. Bovendien wilden we graag iemand met vakkennis die doortastend kon handelen, iemand aan wie we met alle vertrouwen de touwtjes uit handen konden geven.

Frederiek bleek inderdaad de juiste keuze; op onze trouwdag was alles perfect geregeld.  De styling van de ceremoniële ruimte en de eet- en feestzaal was geheel naar onze smaak. Onze kleuren kobaltblauw en fuchsia roze zagen we overal in terug. En ’s avonds had Frederiek langs het wandelpad eigenhandig alle kaarsjes aangestoken. Al die kleine extraatjes maakten onze dag tot een prachtig geheel.

Vanwege het geld hoef je het zeker niet te laten, want Frederiek regelt gemakkelijk korting bij leveranciers en helpt mee bij het onderhandelen.

Kortom, je dag wordt zoveel mooier en completer met Frederiek als je weddingplanner!

 

IMG-20150728-WA0001

Marcel en Petra Raateland – Moonen   15 februari 2015

Ons bijzondere huwelijk is geheel geregeld door Frederiek! Het was een bijzondere reis naar de aanloop van ons huwelijk wat nog mooier was dan verwacht..!
Ook al was de organisatietijd erg kort, toch is alles van A tot Z geregeld en is er aan alles gedacht, zelf heb je niet het gehele vragenlijstje paraat en als iemand je dan de juiste vragen kan stellen over wensen en verlangens voor zo’n mooie dag is dat heel fijn!
Een winterbruiloft kunnen wij iedereen aanraden evenals Frederiek!

Bedankt Frederiek! Wij kijken terug op een prachtige dag op 15-02-15 en zien al uit naar 15-08-15 ons 1ste kleine jubileum van een half jaar!

 

2014-06-27-DS-207

Sander en Daphne van Driel   27 juni 2014

Op Trouwbeurs Delft maakten wij kennis met Frederiek. Deze interessante beurs wordt door Frederiek georganiseerd. De kwaliteit hiervan overtuigde ons van haar organisatorisch kunnen.
Na kort mailcontact is Frederiek bij ons thuis op bezoek geweest. De klik was er vrijwel meteen en wij hadden al snel besloten Frederiek in te huren als onze ceremoniemeester.

Frederiek heeft vanaf dag 1 veel interesse getoond en ons ondersteund in het voorbereiden van onze dag. Zij heeft ons voorzien van handige tips over taartleveranciers, fotografen, aankleding enzovoorts. Daarnaast hield ze ons met duidelijk contact aan de planning en was ook altijd zeer geïnteresseerd in onze voortgang en ontwikkelingen.

Op de grote dag heeft Frederiek alles vanaf het aankleden totdat wij naar het hotel gingen geregeld. Zelfs in het hotel ging haar service nog verder. Zij heeft gezorgd voor onze gasten, wist het voor elkaar te krijgen om iedereen op de juiste plekken aanwezig te krijgen en maakte de versieringen op onze locatie precies zoals wij het voor ogen hadden. Frederiek bewoog zich op de achtergrond maar in de momenten van bewust contact hebben wij veel lol gehad.

Wij wilden voor onze bruiloft veel zelf regelen en maken. We hebben bewust gekozen voor het ceremoniemeesterschap. Wij willen iedereen aanraden om geen familie/vrienden deze belastende taak te geven. Een professional als Frederiek die met oog voor detail, zorg voor haar werk, uiterste precisie en onuitputbare gastvrijheid te werk gaat, kan je deze taak ten volste toevertrouwen.

Onze dag was onvergetelijk, mede door de steun van Frederiek. Wanneer wij niet alles zelf wilden regelen, hadden wij haar zeker als weddingplanner ingeschakeld.

 

Pascal en Caroline Baars - Damen

Pascal en Caroline Baars – Damen   24 april 2014

” We hebben Frederiek tijdens een speeddate sessie met weddingplanners op de Trouwbeurs Delft ontmoet. In ongeveer 2 minuten was duidelijk dat er een goede match en klik was. Dat vonden we ontzettend belangrijk te merken, omdat je veel met elkaar samen werkt in de aanloop naar de bruiloft. Als we terugdenken aan onze bruiloft en aan Frederiek schieten de volgende woorden ons direct te binnen:  meteen een klik, wederzijds vertrouwen, expertise, persoonlijk contact, zichtbaar en onzichtbaar op de juiste momenten, altijd bereikbaar, goede communicatie, handige tips, sluitend draaiboek, oog voor detail, de rust en het overzicht bewaren, initiatief nemen en namens het bruidspaar kunnen handelen.

Ze is persoonlijk, ze wil weten wat haar bruidsparen belangrijk vinden en hoe ze denken. Dit is echt nodig: hoe goed je je dag ook plant, uiteindelijk gaan er toch kleine dingen mis die dan zo goed mogelijk opgelost moeten worden op een manier die wij als bruidspaar ook zouden willen. Ze is altijd op de juiste plaats, ook indien wij (het bruidspaar) haar even niet nodig hadden. Wij hebben echt de dag van onze leven gehad! Dankzij de inzet van Frederiek hebben we hier optimaal van kunnen genieten, heel veel dank hier voor!”

 

Stefan van Gelder & Gerina van Gelder - Van Raaij

Stefan van Gelder & Gerina van Gelder – Van Raaij   19 april 2013

“Wij kijken terug op een geweldige dag, 19-04-2013 was voor ons echt een dag die tot in detail is geregeld en uitgevoerd. Wij willen jou ontzettend bedanken voor het meedenken aan de muziekkeuze, jouw inbreng was echt top. Samen met je assistent Maarten hebben jullie onze wensen volbracht en overtroffen, jullie harde werken was zichtbaar en onze gasten hebben dit ervaren als zeer relaxe. Wij zijn je hier ontzettend dankbaar voor. Het  “overdragen” van je eigen bruiloft is best een gek gevoel als je zelf weddingplanner bent en normaal zelf de touwtjes in handen hebt. Ik heb volop kunnen genieten en totaal nergens aan hoeven denken. Stefan had dus echt een genietende bruid aan zijn zijde. Wij konden met vol vertrouwen alles loslaten en dit is dus ook super goed gelukt!! Complimenten hiervoor!! Ga door met deze mooie job, want dit is echt een toegevoegde waarde voor ieder bruidspaar en familie. Lieve Frederiek onwijs bedankt voor ALLES!!”

 

Pieter Kouwenhoven

Pieter Kouwenhoven: Waarom je zeker een weddingplanner moet inschakelen

Wij zijn 14 juli 2012 in Zweden getrouwd. Uiteraard goed gekeken naar welke documenten nodig zijn, welke instanties stempeltjes moeten zetten en niet onbelangrijk hoe we het huwelijk in Nederland konden laten registreren. Leek niet echt moeilijk, dus ondanks dat wij Frederiek al jaren kennen, leek ons een weddingplanner een beetje “over kill”.  Wij weten nu dat dit absoluut niet het geval is! Wat makkelijk leek op papier is een zoektocht van maanden geweest en heeft ons uren aan telefoon gesprekken gekost. Notarissen, overheidsinstanties, ambassades, alles moesten we uitzoeken. Een bekend spreekwoord is: opnieuw het wiel uitvinden… Nou dat hebben we gedaan. Inmiddels weten we dat weddingplanners de gebaande paden kennen en dit perfect voor je kunnen organiseren.

Los van het papierwerk gingen de voorbereidingen prima. Iedereen wist waar en wanneer ze in Zweden moesten zijn. Eenmaal in Zweden moesten we toch nog wel enorm veel regelen: documenten ophalen, laatste zaken regelen met de DJ, fotograaf, catering, dominee, locatie. Dit alles heeft geleid tot zeer stressvolle dagen in de aanloop naar de bruiloft. niet echt fijn als je dat allemaal zelf moet regelen. Op weg naar een mogelijke fotolocatie moest ik dan ook wel aan mij (inmiddels) vrouw toegeven dat een weddingplanner geen overbodige luxe zou zijn geweest! Niet alleen voor ons, maar ook voor je beste vriend en (schoon)zus die heel de dag in rep en roer zijn omdat ze zo naïef waren om: “Ja leuk!” te zeggen toen we ze vroegen om ceremoniemeester te zijn.
Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat ceremoniemeester zijn erg leuk is, maar je mist wel veel van de dag en dat is jammer, want vaak zijn het zeer naaste vrienden en familie die je ook een leuke relaxte dag gunt.

Waarom hebben we dan niet gekozen voor een weddingplanner?  Omdat we eigenlijk niet goed wisten wat een weddingplanner voor ons kon betekenen en we in de veronderstelling waren dat het heel erg duur zou zijn. Inmiddels weten we dat een wedding planner je met alle facetten van een bruiloft kan ondersteunen en dat dit wordt gedaan op basis van een door jouw bepaald budget. Het hoeft dus niet duurder te zijn en met de connecties van Frederiek ben je zeker van goede service en kwaliteit.
We hebben een geweldige bruiloft gehad, maar als we het nog een keer zouden doen, dan zouden we zeker een beroep doen op Frederiek. Weinig mensen zijn zo gepassioneerd als zij en je kunt er dus zeker van zijn dat ze alles tot in de puntjes regelt. Het zou ons ook een enorme hoeveelheid geregel en organisatie uit handen hebben genomen. Kortom, Frederiek is een absolute aanwinst voor je bruiloft!

Barry en Lianne Scheepers

“30 September was voor ons de grote dag. Het was door omstandigheden eigenlijk nogal last-minute gepland, we hebben in 4 dagen tijd alles moeten regelen wat bij een bruiloft hoort, wat een hoop stress met zich mee bracht. Gelukkig is onze vriendelijke buurvrouw weddingplanner en heeft voor ons het een en ander uit handen genomen, zo heeft ze bijvoorbeeld een ontzettend mooie trouwauto voor ons weten te regelen en heeft ze op de dag zelf alles in goede banen geleid. Dit maakte het voor ons allemaal een stuk makkelijker en zo hebben wij optimaal van onze grote dag kunnen genieten. Dankjewel Frederiek!”