Frederiek Klop

Frederiek Klop

Hallo! Ik ben Frederiek, weddingplanner in hart en nieren en met heel mijn hart. Als tiener kon ik het niet laten leuke thema’s te bedenken voor mijn verjaardagsfeestjes  en het thema dan in alles door te voeren. Van de uitnodigingen tot de hapjes, drankjes en aankleding. Ook regelde ik vaak uitjes, feestjes en weekendjes weg voor onze vrienden. Waar een ander dat een hele opgave vond, daar draaide ik mijn hand niet voor om en had er het grootste plezier in!

Na mijn studie aan de NHTV in Breda, waar ik ben afgestudeerd op Imagineering, het creëren van belevenisconcepten, heb ik de specialisatie opleiding tot Weddingplanner gevolgd bij de BWPN in Nieuwegein en deze ook met een diploma afgesloten. Sinds 2010 heb ik diverse bruiloften en events mogen organiseren als Frederiek Klop – Weddingplanner!

Tijdens de uitvoering van door mij geplande bruiloften en georganiseerde events wordt ik geassisteerd door Maarten van der Meer en Rebecca Dijkxhoorn. Janet van der Linde is mijn klankbord op de achtergrond, zij denkt mee en adviseert waar nodig.

Na onze eigen bruiloft, die perfect georganiseerd is door Gerina van Gelder van VierJeGeluk, gun ik elk bruidspaar een zelfde ervaring en haal ik alles uit de kast om hen de dag van hun leven te bezorgen.

Mijn bruidsparen en collega’s uit de branche omschrijven mij met de volgende woorden: Wederzijds vertrouwen, expertise, geïnteresseerd, persoonlijk contact, zichtbaar en onzichtbaar op de juiste momenten, altijd bereikbaar, goede communicatie, handige tips, sluitend draaiboek, oog voor detail, de rust en het overzicht kunnen bewaren, initiatief nemen en namens het bruidspaar kunnen handelen, ze wil weten wat haar bruidsparen belangrijk vinden en hoe ze denken, harde werker, organisatie talent, zorg voor haar werk en onuitputbare gastvrijheid. Bovendien is ze lief!

Gun jezelf het gemak van een weddingplanner met al deze eigenschappen!

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en jullie een droomdag te bezorgen!