Diensten

Diensten

Bruiloftsorganisatie van A tot Z

Vaak wordt onderschat hoe tijdrovend en stressvol de organisatie van een bruiloft kan zijn. Gun jezelf een zorgeloze dag, laat de voorbereidingen over aan een ervaren weddingplanner! Ik ben gespecialiseerd in de organisatie van unieke bruiloften.

Jullie als bruidspaar profiteren van een uitgebreid netwerk van leveranciers. Als jullie persoonlijke weddingplanner zal ik al jullie wensen en ideeën realiseren.

Gedurende de voorbereidingen werk ik nauw met jullie samen. Jullie worden betrokken bij alle aspecten van jullie bruiloft. Beslissingen worden altijd in onderling overleg genomen. Op de trouwdag zorg ik, samen met een assistent, ervoor dat alles perfect verloopt. Op deze manier hoeven jullie je geen zorgen te maken en kunnen jullie samen met jullie naasten genieten van de mooiste dag van jullie leven!

Enkele onderdelen van de bruiloft

Jullie zijn al aardig op weg met het organiseren van jullie bruiloft. De datum staat al vast, maar wat nu? Bij de zoektocht naar de diverse leveranciers zal ik jullie ondersteunen en zo alle elementen van jullie droomdag in vervulling laten gaan. Hierbij kunnen jullie denken aan: Locaties, bloemen, entertainment, de huwelijksnacht, trouwkleding, fotograaf, de bruidstaart, de ringen, het trouwvervoer, een videograaf, de complete styling, decoratie, het drukwerk, de catering, de give aways, de huwelijksreis en ga zo maar door.

Ook voor het bedenken van een uniek concept wat kan worden doorgevoerd in de gehele bruiloft, kunnen jullie bij bij mij terecht.

Ceremoniemeesterschap

Wil je op jullie grote dag familie en vrienden niet belasten maar wel kunnen genieten van de dag? Dan is een ceremoniemeester onmisbaar!

Tijdens een eerste gesprek, ongeveer 4 weken voor de bruiloft, maken wij met elkaar kennis. Alle puntjes worden nog even op de i gezet, vooraf worden de locaties bezocht en  alle gemaakt afspraken met de leveranciers worden nagelopen. Daarna zorg ik voor een passend draaiboek voor jullie dag. Op de trouwdag fungeer ik als ceremoniemeester zal samen met een assistent ervoor zorgen dat alles perfect verloopt. Op deze manier hoeven jullie je geen zorgen te maken en kunnen jullie samen met jullie naasten genieten van de mooiste dag van jullie leven!

Weddingconsult

Een Weddingconsult biedt aanstaande bruidsparen de mogelijkheid om met een ervaren weddingplanner over de bruiloft van gedachte te wisselen. Dit is een uniek concept voor bruidsparen die zelf hun bruiloft willen organiseren, maar wel advies willen van een professional.

Tijdens een Weddingconsult kunnen jullie gedurende een 2 uur durend gesprek alles vragen over jullie bruiloft. Dit consult kan op elke gewenste locatie plaatsvinden. Jullie hebben de mogelijkheid de grote dag met een weddingplanner te bespreken.  Als weddingplanner zal ik jullie uitgebreid adviseren. Daarnaast denken ik graag met jullie mee over een passend concept.

Na het Weddingconsult ontvangen jullie binnen een week een uitgebreid verslag met de adviezen voor jullie bruiloft.

Styling

Als je op bijvoorbeeld Pinterest de mooiste styling ideeën hebt opgedaan, wil je die natuurlijk het liefste terug zien op jullie grootste dag. Met het doorvoeren van een stijl of thema op jullie bruiloft creëer je eenheid en rust.
Deze stijl kan worden doorgevoerd in alle aspecten van de bruiloft, kies voor een ontworpen huwelijkslogo wat terugkomt in al het drukwerk, pas de kleur van het bloemwerk aan en kies bijvoorbeeld voor vervoer in stijl.
Als stylist adviseer ik jullie over alle mogelijkheden en help bij het inkopen of inhuren van diverse materialen. Ik weet de juiste adresjes voor jullie stijl te vinden!