1 IMG 1242 Kopie

All for the Groom – Swinging By Backstage

0

1-IMG_1430 - kopieEr komt nogal wat kijken bij een styled shoot en het is niet alleen rozengeur en maneschijn! Om jullie een kijkje in de keuken van de styled shoots te geven, laat ik jullie nu wat backstage foto’s zien!

Voorafgaande aan een shoot wordt een moodboard gemaakt, ik maak deze altijd op pinterest, een superfijn platvorm om inspiratie op te doen, zo ook voor Swinging By. De ideeën worden met alle deelnemende leveranciers besproken en samen met de fotograaf wordt er een shotlist opgesteld. Waar willen we precies foto’s van hebben en wat moet er echt op staan?

De shoot van Swinging By vond plaats midden in de zomer op een warme zondag. We zijn dan ook vroeg begonnen met het stylen van de Caddy Table om te voorkomen dat de mooie Groomscake van SugarlipsCakes zou uitlopen en de chocolade van Le Cacao zou smelten! Ook de mannen kwamen op tijd binnen, want  voor een shoot moeten ze toch echt even langs de visagist 😉 Deze shoot vond plaats op Landgoed Golfbaan Bergvliet, we hebben gebruik gemaakt van de driving range en diverse holes. Voor echte golffanaten een prachtige locatie om een huwelijk te vieren. Na afloop van de shoot hebben de mannen ook nog een rondje gelopen op deze mooie baan, terwijl de fotograaf, mijn assistent Larissa en ik de styling materialen weer aan het inpakken waren!

1-IMG_1522 1-IMG_1545 1-IMG_14811-IMG_1472 - kopie 1-IMG_1463 - kopie1-IMG_1365 - kopie

De blog van Swinging By door Bruidmedia kun je hier lezen!

Leave a Reply